Doe eens iets anders: Portugal Events

Aktie op vakantie in de Algarve

Voor incentives en events bent u bij Algarve Rentals & Events op het juiste adres. Wat te denken van een ballonvaart, parachutespringen, paragliding, in een microlight vliegtuigje? Of bezoek het spik splinter nieuwe Autodrome, een heuse formule 1 race track even buiten Portimão. formule 1 Autodrome AlgarveHier kunt u tevens terecht voor attracties als outdoor carting, racen in een Ginetta, off the road trips met quads, eet- en drink-festijnen, en meer!

Paardrijden in Portugal moet je een keer gedaan hebben. De schitterende stranden en het heerlijke klimaat in de Algarve (gemiddeld 300 zonnedagen per jaar) zorgen voor die extra kers op de taart.

Watersport, boot trips, een bezoek aan de dolfijnen in de Atlantische Oceaan, vissen op zwaardvis, haaien of scuba diving. Heeft u zelf nog een spannend idee? Neem contact op met Algarve Rentals & Events. Autoverhuur, events en incentives tegen zeer interessantie prijzen.

Om het nog interessanter te maken, kunnen wij u een Korting aanbieden op uw vakantie boeking!
De Aanbieding geeft u recht op korting bij uw Vakantie Bungalow en zelfs meer met Autohuur.


Familie attracties

Er zijn in de Algarve een aantal zeer aanlokkelijke attracties voor de familie: aqua show, Zoomarine, Lagos Zoo, zwemparadijzen. Wellicht zijn excursies naar Lissabon, Porto of Spanje een idee om dat portie cultuurballonvaart te proeven.

Een categorie op zichzelf is golf. De Algarve is bezaaid met golf courses, van Oost tot West. Uw vakantie in het buitenland kan dagelijks gevuld worden met aktie. Handig en voordelig een auto huren via Algarve Rentals & Events is dan ook geen overbodige luxe.


Leuke Plaatsen in de Algarve

Faro, de hoofdstad van de Algarve heeft meer te bieden dan een vliegveld: het oude stadsdeel met middeleeuwse straatjes en gebouwen met daarnaast het haventje. De boot naar Faro's eilanden voor de kust brengt u binnen 20 minuten naar de mooiste stranden.
Tavira met haar middeleeuwse gebouwen, kasteel en gezellige terrasjes. Albufeira hét uitgaans vissersdorp van de Algarve. Vilamoura met maar liefst 10 golfbanen in de buurt, een casino, de luxe haven met winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Lagos biedt tal van winkeltjes en vriendelijke barretjes en eetgelegenheden, buiten het enorme Meia Praia (strand). Portimão is een havenstad, met daarnaast mooie goudgele stranden.

Tavira, Faro, Vilamoura, Albufeira, Portimão, Lagos en andere stadjes in de Algarve hebben alle boot trips in de aanbieding. Neem contact op met Algarve Rentals & Events indien u meer wilt weten of vragen hebt.